Het recept is niet moeilijk. En kost niet veel tijd. Alleen wat geduld, om te wachten tot de pompoen is afgekoeld.
Roomkaas, pompoen, koekkruiden en speculaas. Dat zegt toch helemaal herfst?!
Bijna klaar! Er was wat vet uit de vorm gelekt dus de keuken stond een beetje blauw... Maar gelukkig was er niets met de cheesecake aan de hand.
Kijk maar! Is hij niet mooi geworden? Bij het afkoelen kwam er wel een bartsje in de korst, dat mag de pret niet drukken. Hij ruikt zalig!
Dan na heel veel geduld... Eindelijk een stukje proeven. De cheesecake moet namelijk eerst afkoelen en dan nog een uur of twee in de koelkast. Dat werd bij ons de hele nacht. Vanmorgen bij de thee een stukje geproefd. Hij smaakt net zo lekker als hij ruikt. De speculaasbodem is lekker knapperig en de rest romig zacht. Deze komt vast vaker bij ons op tafel.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten